Windows vps hosting

Windows vps hosting

Heb je een omvangrijke website met veel bezoekers? Of wil je meer flexibiliteit? Een betrouwbare hostingpartij nodig voor Windows VPS hosting? Dan is een eigen server een goed idee! De VPS’en van DMCA4Free zijn perfect voor grotere projecten: hoge performance met een gegarandeerde hoeveelheid schijfruimte en werkgeheugen (RAM).

Stabiele en snelle virtual servers zijn de basisblokken van cloud hosting. Wij gebruiken al meer dan zes jaar clusters om het stabielste platform te garanderen. Het basisprincipe is een extreem veilige dataopslag, gecombineerd met zware servernodes die bewaakt worden door ons high-availability systeem. De servers kunnen indien nodig het werk van elkaar overnemen.

Voordelen van Windows VPS hosting

Met onze virtuele servers heb je altijd voldoende opslagruimte en SSD-power: voor hoge lees- en schrijfsnelheid. Hierdoor is je server geoptimaliseerd voor supersnelle gegevensverwerking. Jouw SSD/HDD-storage bevindt zich op ons moderne HP 3PAR platform.

Om daar voor te zorgen, draait je Windows VPS op een zeer stabiel platform. Als virtualisatieplatform gebruiken wij Hyper-V. Deze omgeving is in perfecte harmonie met ons HP 3PAR opslagplatform en wordt dag en nacht door onze experts bewaakt.