Beddenspeciaalzaak Sleepfast

Je staat op het punt om een nieuw matras aan te schaffen bij een beddenspeciaalzaak. Je hebt verschillende matrassen gezien en uiteindelijk heb je een weloverwogen keuze kunnen maken. Maar toch kan het achteraf blijken dat het matras toch niet helemaal naar wens is. Wat zijn de meest gemaakte fouten tijdens het kopen van een matras? Dat vertellen we je in dit blogartikel. Lees snel verder voor deze fouten, zodat jij deze fouten een eventuele volgende keer niet meer zal maken.

Baseer je keuze niet op basis van het proefliggen in een speciaalzaak

De meeste mensen willen een matras eerst uitproberen voordat ze besluiten om het matras uiteindelijk aan te schaffen. Men gaat echter uitgebreid op het bed liggen en ze proberen zo te voelen of het matras al dan wel of niet voor hun geschikt is. Het probleem hiervan is echter dat mensen in een winkel veel anders gaan liggen dan dat ze daadwerkelijk doen als ze gaan slapen. Daarnaast proberen mensen de matrassen ook uit met kleren aan en dit is natuurlijk heel anders. Wij raden je dan ook aan om je keuze niet te baseren op het proefliggen in een beddenspeciaalzaak.

Baseer je keuze niet op ervaringen van familieleden/vrienden 

“Mijn vader heeft dit matras ook gekocht en hij zegt dat het lekker ligt, dus daarom koop ik dit matras ook.” Deze redenering zien we vaak terugkomen als mensen een beddenwinkel in lopen. Ze baseren de keuze van hun matras op de ervaring van familieleden en vrienden. Maar jouw kennissen en vrienden hebben niet hetzelfde lichaam als dat wat jij hebt en dus kan het ook heel goed zo zijn dat het matras dat zij hebben totaal niet geschikt is voor jou. Hierdoor is het mogelijk dat je op termijn lichamelijke klachten gaat ontwikkelen en hier zit natuurlijk niemand op te wachten.

beddenspeciaalzaak
beddenspeciaalzaak

Matrassen in de ‘actie’ kopen 

Vaak klinkt het te mooi om waar te zijn, een matras dat met veel korting wordt aangeboden. En helaas is het in de meeste gevallen dan ook te mooi om waar te zijn. De matrassen in de actie worden niet voor niets in de actie gegooid en meestal is dit doordat de winkelier moeilijk van deze matrassen af kan komen.

Behoefte aan meer informatie

Heb jij behoefte aan meer informatie over een soort matras? Dan raden we je aan om contact op te nemen met een beddenspeciaalzaak bij jou in de buurt. Zij kunnen je voorzien van advies op maat en meer vertellen over de verschillende matrassen in hun assortiment.

Add a Comment