iPhone 12 deals tijdens Black friday

Black Friday is een evenement dat inmiddels door is gedrongen in Nederland. Oorspronkelijk komt dit evenement uit de Verenigde Staten en daar is dit evenement al jarenlang een kortingsfestijn voor de Amerikanen. Winkeliers staan erom bekend dat ze torenhoge kortingen geven op grote delen van het assortiment. In dit blogartikel gaan we je meer vertellen over het ontstaan en natuurlijk ook over de populariteit van Black Friday.

Het ontstaan van Black Friday

Het gerucht gaat dat Black Friday ontstaan is ten tijde dat er in de Verenigde Staten ieder jaar parades werden gehouden. Deze parades trokken veel bekijks en mensen uit het hele land kwamen naar deze parades. Enkele winkeliers besloten dat het weleens slim kon zijn om op deze bezoekersstroom in te spelen door hun producten met hoge kortingen aan te bieden. Dit bleek uiteindelijk een schot in de roos en sindsdien is de traditie eigenlijk nooit meer verdwenen.

Waar de naam Black Friday precies vandaan komt is niet helemaal bekend al gaan hier wel verschillende theorieën over het in rond. De meest plausibele theorie is dat de naam ontstaan is doordat veel winkeliers in Amerika pas na deze dag winst konden noteren in hun boekhouding. Winst wordt in de boekhouding uitgedrukt in zwarte cijfers en vandaar dan ook de naam Black Friday. Of dit nu het juiste verhaal is over het ontstaan van Black Friday is helaas moeilijk te zeggen.

De aanbiedingen 

Black Friday vindt dit jaar plaats op 27 november 2020 en tijdens deze dag houden winkeliers over de gehele wereld grote kortingsacties. In vrijwel iedere branche kan je zo goedkoop mogelijke artikelen aanschaffen en zelfs de meest grote merken van onze wereld doen hier aan mee. Denk maar eens aan iPhone Black Friday of bijvoorbeeld aan Nike of Adidas. Dit jaar zullen de iPhone 12 deals weer uitspringen.

Wil jij maximaal profiteren van de aanbiedingen die deze dag voor je in petto heeft? Dan raden we je aan om de websites van winkeliers scherp in de gaten te houden. In de meeste gevallen kan je zelfs al een aantal dagen vóór Black Friday profiteren van de meest scherpe aanbiedingen.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *